Wenssterren-verkoop: samen in de bres voor het goede doel

Wenssterren-verkoop: samen in de bres voor het goede doel

Een held zijn is niet moeilijk. De wenssterrenverkoop is daar een mooi bewijs van. Want tijdens de koppelverkoop-periode kan ook jij een lokale vereniging steunen door de aankoop van een wensster. Deze kaart kost 1 euro en zorgt ervoor dat jij kan genieten van je koppelverkoop-korting. Bovendien steun je zo een lokale vereniging of een lokaal goed doel. De opbrengst van de verkochte kaarten schenkt makro namelijk integraal aan 6 verschillende verenigingen, die de Leuk Steuntje-coördinator van elk filiaal uitkiest.

Meer dan 6.600 euro geschonken

Dankzij de wenssterrenverkoop heeft makro het voorbije jaar al 12 verenigingen kunnen ondersteunen met in totaal meer dan 6.600 euro. En goed nieuws, want ook in december 2021 gaat de wenssterrenverkoop opnieuw door.

Jouw vereniging verdient ook een Leuk Steuntje

Er zijn heel wat manieren om geld in het laatje te krijgen voor je vereniging: een mosselfeest, een slimme doorverkoop of zelf samengestelde snoeppakketjes. Maar het kan nóg eenvoudiger: je kunt je als vereniging gratis en voor niks inschrijven op leuksteuntje.be.

Spoor leden van je vereniging en sympathisanten aan om hun makro-kaart te koppelen aan jullie vereniging. Klaar! Want telkens jouw sympathisanten winkelen bij makro, gaat 3% van hun totale aankoopbedrag als shoptegoed naar jullie vereniging!

TIP

Benieuwd hoe leuksteuntje.be jou kan helpen?
Neem dan contact op met de Leuk Steuntje-coördinator in jouw makro-winkel.

Verschenen op 10/12/2021
— Categorie: Tips en nieuws
NL | FR
Meld je aan op MyMakro
Top